BOS start een krachtig partnership met grote impact! 

Brothers Of Solidarity gaat samen met DNA Marketing een krachtig partnership met grote impact aan. Niet achteruit, maar vooruit,” That is the way to go” voor DNA Marketing. Toekomstgericht en duurzaam ondernemen zijn niet zomaar loze woorden. Ze worden omgetoverd tot grote acties die DNA Marketing vandaag concreet maakt. 

Van pot & pint naar professionele VZW 
Wat begon onder pot en pint met enkele vrienden is doorheen de jaren uitgegroeid tot een waar heroïsch verhaal: sinds 2016 verzamelen echte “brothers”, maar ook “sisters” zich om de samenleving een beetje menselijker te maken. Hoe doen ze dat? Ze starten met de basis, een warm voedzaam bord voor iedereen. Elke week koken deze BROTHERS OF SOLIDARITY meer dan 110 maaltijden voor daklozen en minderbedeelden en delen ze 50 voedselpakketten uit. 

Dat kan meer, denken die brothers & sisters! Die maaltijden en voedselpakketten maken voor velen al een groot verschil, maar het moet nog groter! Want in de nasleep van het coronatijdperk blijven we helaas hangen in een economische crisis. Iedereen doet zijn best om het hoofd boven water te houden en soms kan een klein extraatje een groot verschil maken. Elke vorm van solidariteit is welgekomen en duwt ons vooruit richting een leefbare wereld. 

Leven in armoede grijpt DNA zaakvoerder Dirk zwaar naar de keel. Met een oom die in het verleden (bewust) dakloos was, heeft Dirk van dichtbij meegemaakt wat armoede met een mens doet. Zwerf eens rond tussen de Brusselse stations, je kan er niet naast kijken. En je weet het, dit is niet goed, dit is mensonwaardig

Sterk, sterker, sterkst ! 
DNA en BOS willen geen nieuw verhaal uitschrijven, maar wel een versterking van de waarden die BOS vandaag uitdraagt. Als partner helpt DNA met een nieuwe website, een sterke social media en strategisch marketingadvies zodat BOS de next steps kan ondernemen. Hiermee kunnen ze sneller hun schitterende werk aan de wereld tonen en nieuwe brothers & sisters op hun pad verenigen. 

Normaliter zou deze investering BOS om en bij de 50 000 euro kosten, maar DNA Marketing neemt dit volledige bedrag voor zijn rekening. Dit is dan ook broodnodig om meer engagement te creëren en om letterlijk brood op de plank te verkrijgen voor de vele minderbedeelden in onze regio. Dankzij de open samenwerking en het volste vertrouwen in elkaar, maken beide partners er een groter en sterker verhaal van. Samen staan ze klaar voor de wereld van vandaag en morgen! 

Elke euro telt, ook die van jou! 
De VZW Brothers Of Solidarity kan vandaag tellen op een groot netwerk, waaronder acteur en zanger Mathias Vergels, Peter van de VZW. Niet de minste dus, die mee een steuntje in de rug geeft aan deze initiatieven. En wat kan jij doen? Word brother of sister en doneer, want elke euro maakt het verschil. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Business BOS 
Ook met je bedrijf kan je het verschil maken! Dirk Van Peteghem, founder VPD Transport & Logistics (transporteur van het jaar 2022) is al jaren trouwe sponsor. Samen met Dirk van DNA zet hij mee zijn schouders onder Business BOS. Als BOS business sponsor word je pas de echte BOS(S) van je bedrijf en reik je de hand aan zij die het nodig hebben, de mensen in nood. Dat is pas maatschappelijk verantwoord ondernemen met jouw bedrijf en dit zonder loze beloftes. Daarenboven word je regelmatig uitgenodigd op de BOS netwerkevents. 

Zo’n eerste uniek netwerkmoment staat alvast gepland op 7 september 2023 in het mooie Pajottenland. De Cort Distillery stelt zijn deuren open om te netwerken en Mathias Vergers zorgt voor een streepje muziek met een akoestisch concert. Wil jij als echte BOS(S) graag deel uitmaken van dit event? Draag jouw steentje bij en zorg mee voor een warm en voedzaam bord voor iedereen.