Ons verhaal

Het Brothers of Solidarity verhaal

Ergens in oktober 2016 zaten enkele vrienden samen aan de toog een pintje te drinken. Een vriend van hen was kok en ging soms een naar Brussel om er paella uit te delen. Zijn verhaal was zo aangrijpend dat de vrienden beslist hadden om dit eens samen te doen.

De zondag erop maakten ze lekker vers eten en brachten ze dit naar de daklozen in Brussel. Dit was zo een succes en toch ook nuttig dat ze besloten dit elke week te doen.

Brothers Of Solidarity werd geboren en heeft vandaag een uitgebreider takenpakket.

Onze MissieWe helpen mensen in nood

Er zijn zoveel mensen dat van de ene dag op de andere op straat staan. Meestal komt dit door een opeenvolging van pech en ongelukken. Daaraan zien we ook dat dit bij iedereen zou kunnen gebeuren.

Het is onze missie om deze mensen te helpen. Wij hebben voorgenomen om elke zondag lekker en verse maaltijden te bereiden en dit te gaan uitdelen.

Onze WaardenRespect voor elke mens

Bij Brothers Of Solidarity respecteren we iedereen, ongezien de situatie, afkomst of verleden. We vinden dat iedereen het verdient om gerespecteerd te worden.

Met ons eten staan we voor lekker en vers. We hebben ervaren koks en mensen die hier elke week voor instaan. 

Onze doelenLevens verbeteren

Ons doel is altijd om mensen te helpen met verse maaltijden, drinken en andere benodigdheden.

We willen bij Brothers Of Solidarity uitgroeien tot een grotere organisatie omdat we zien dat dit echt wel nodig is. Veel mensen blijven nog rondlopen met honger en dorst in ons land, wij dragen ons steentje bij om dit probleem te verhelpen.

Onze Peter

Mathias Vergels is peter van BOS!

Brothers Of Solidarity heeft een peter en niet van de minste! Acteur en zanger Mathias Vergels is onze nieuwe peter voor Vlaams-Brabant. Hij geeft ons vanaf nu een steuntje in de rug, waarvoor wij zeer dankbaar zijn!

Steun ons

STEUN ONS

Met jouw steun kunnen we blijven bestaan

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Ontdek hoe jij Brothers Of Solidarity kan helpen!

Steun als particulier BUSINESS BOS