Help zij die gehoord dienen te worden

Wil je als bedrijf je steentje bijdragen als Business BOS? Ondersteun ons met een maandelijkse bijdrage en help mensen in nood.

Bij Brothers Of Solidarity zetten we ons elke week opnieuw in voor daklozen en andere minderbedeelden.

     

WAAROM PARTNER WORDEN VAN BROTHERS OF SOLIDARITY?

Help mensen in nood

Help mensen in nood

Brothers of Solidarity helpt al sinds 2016 samen met tal van vrijwilligers minderbedeelden en voorzien hen van benodigdheden en levensmiddelen. Van het bereiden en uitdelen van verse maaltijden tot inzamelen van kledij en heropbouwen van verwoeste woningen in Pepinster, wij reiken de handen aan zij die het nodig hebben.

Totale transparantie

Totale transparantie

Wij opteren altijd voor een eerlijke en open manier van communiceren. Jij weet als Business BOS perfect waarin jij investeert tijdens onze samenwerking. Wij komen regelmatig bij elkaar om te netwerken en stellen ons netwerk ook open om in contact te komen. Een Brother of Sister is dus nooit ver weg.

Een menselijke beslissing voor de toekomst

Een menselijke beslissing voor de toekomst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vandaag belangrijker dan ooit. De vraag naar duurzame investeringen is groot, en jij kan er vandaag iets aan doen. Wil jij met jouw bedrijf meehelpen aan een betere wereld? Bij Brothers Of Solidarity breng we mensen samen en willen we onze krachten samenbundelen om zij die niet gehoord worden een nieuw begin te geven. Meld je nu aan als Business BOS!

Wij zetten jou in de spotlight

Wij zetten jou in de spotlight

We appreciëren iedere steun die we krijgen van onze Brothers en Sisters! Elke sponsor wordt bij ons extra in de verf gezet op onze social media met een speciale shout-out en krijgt ook een pertinente plaats op onze homepagina.

 

Zij engageerden zich al

De trekkers van het Business BOS- verhaal engageren zich als social entrepreneur om een verschil te maken in de maatschappij. Hun steun bezorgt Brothers Of Solidarity niet enkel financiële middelen, maar ook diverse diensten. We bundelen onze krachten om nog meer te bereiken voor zij die het nodig hebben. Word ook een business brother of sister en help mee aan een betere wereld!

MAANDELIJKSE PAKKETTEN
BUSINESS BOS

PAKKET 1

PAKKET 2

PAKKET 3

PAKKET 4

€ 125/maand € 250/maand € 500/maand Op maat

JOUW VOORDELEN

Je wordt regelmatig uitgenodigd op ons netwerkevent
Je logo verschijnt op onze website
Speciale vermeldingen op onze blog
Shout-outs op onze social media

IK STEUN BOS

ONTDEK WAAR EN WIE WE HELPEN. KOM MEER TE WETEN OVER ONZE PROJECTEN 

BOS is één van de projecten die mij nauw aan het hart ligt, mensen die echt in de weer zijn die week in week uit er weer staan.

Reeds meerdere jaren steun ik dan ook al financieel hun organisatie, maar nu is het tijd om er eens werk van te maken, en er mee mijn schouders onder te zetten.

Dirk Van Peteghem, oprichter VPD
Partners

 

Vragen of een speciale samenwerking in gedachten?

CONTACTEER ONS