Over Ons

voedselbedeling-daklozen-2

Mensen Helpen In Tijden Van Nood

Ergens in Oktober 2016 zaten we samen aan de toog een pintje te drinken. Een vriend van ons is kok en ging al soms eens naar Brussel om er paella uit te delen. Zijn verhaal was zo aangrijpend dat we beslist hebben om dit samen eens te doen.

De zondag erop zijn we begonnen met lekker vers eten te maken, dit op te bergen en naar Brussel bij de daklozen te brengen. Dit was zo een succes en toch ook nuttig dat we besloten dit elke week opnieuw te doen.

Ondertussen zijn onze taken al wat meer uitgebreid:

  • Eten maken en uitdelen
  • Kleding en levensmiddelen verzamelen
  • Mensen in dringende nood helpen
  • Voedselpakketten uitdelen aan minderbedeelden

Onze Missie

We helpen mensen in nood.

Er zijn zoveel mensen dat van de ene dag op de andere op straat staan. Meestal komt dit door een opeenvolging van pech en ongelukken. Daaraan zien we ook dat dit bij iedereen zou kunnen gebeuren.

Het is onze missie om zulke mensen te helpen. Wij hebben voorgenomen om elke zondag lekker vers eten te maken en dit uit te delen.

Onze Waarden

Respect voor elke mens.

We respecteren iedereen, ongezien de situatie, afkomst of verleden. We vinden dat iedereen het verdient om gerespecteerd te worden.

Met ons eten staan we voor lekker en vers. We hebben ervaren kok’s en mensen die hiervoor elke week instaan.

Onze Doelen

Levens verbeteren.

Ons doel is altijd om mensen te helpen met wat eten, drinken en andere benodigdheden.

We willen uitgroeien tot een grotere organisatie omdat we zien dat dit wel echt nodig is. Vele mensen blijven nog met honger en dorst in ons landje rondlopen, wat normaal niet kan.

Onze Leden & Vrijwilligers

Brothers Of Solidarity, een lekkere warme maaltijd voor iedereen.